Naudojamos mėsos, ryžių ir makaronų patiekalams, pomidorų valgiams, paukštienai, padažams gardinti. Visiems patiekalams suteiks lengvą dūmo aromatą.
Kilmės šalis – Ispanija. Laiky..
SENOJI RECEPTŪRA – bulvytės, virtos su lupenomis, „pamirkytos“ Senolių bulvių prieskonių mišinyje – tai taip pat, kaip pas močiutę Žemaitijoje :) Šie bulvių prieskoniai puikiai ti..
Prieskonių mišinys, sukurtas pagal močiutės receptą, kuriame krienai, šalavijas, rozmarinai su kitais prieskoniais kiaulienai suteikia unikalų skonį.
Kulin..
Stevia – tai daugiametis augalas, iš pažiūros niekuo neišsiskiriantis iš kitų žaliųjų augalų, o lapelių forma dar šiek tiek panašus ir į mėtas ar dilgėles. Tačiau viena savybe stev..
Prieskonių mišinys, kuriame druska dominuoja, sudarydama 70 proc. Tai galime vadinti prieskonine druska, kurią praturtina morkytės, pastarnokai, petražolės. O gražią geltoną spalv..