Šokoladinių saldainių rinkinys „Rūta 1913“ AČIŪ
- Gamintojas:Saldainių fabrikas „Rūta“
- Prekės kodas: Saldainių rinkinys Rūta AČIŪ
- Prieinamumas: Sandėlyje
- Grynasis kiekis: 88.00g
-
4,90€
Šokoladinių saldainių rinkinys „Rūta 1913“ AČIŪ
Prabangaus skonio juodojo šokolado (55 %) saldainiai su šampaniniu įdaru unikalioje, išsiskleidžiančioje kubo formos dėžutėje.Pristatome „Rūtos“ šokolado meistrų kūrinį – elegantišką, prabangią, klasikinę saldainių rinkinių liniją „Rūta 1913“.
Ši saldainių linija sukurta norint pabrėžti „Rūtos“ gaminių unikalumą, aukščiausią šokolado kokybę ir laiko išmėgintą gaminių skonį. Linijos dizaine naudojami įmonei išskirtinumo suteikiantys elementai: 1913 m. – įmonės įkūrimo metai, įkūrėjo A. Gricevičiaus parašas bei įmonės šūkis – „Laiko išmėgintas skonis“!
Saldainių dėžutės papuoštos mėlynos spalvos kortelėmis su aukso detalėmis ir padėka – „Ačiū“!
Saldainių rinkinį sudaro nauji juodojo šokolado saldainiai su šampaniniu įdaru. Prabangus šampaninis įdaras tobulai dera su sodriu, aukštos kokybės juoduoju šokoladu (55 %) ir sukuria nepakartojamą skonių harmoniją. Saldainių dėžutės vidus dekoruotas grafiniais kakavos vaisių elementais. Unikali, išsikleidžianti kubo formos dėžutė viduje slepia „Rūtos“, vienos seniausių konditerijos įmonių Europoje, legendą.
- Prabangus, elegantiškas dizainas.
- Viduje – juodojo šokolado saldainiai su šampaniniu įdaru.
- Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – 55 %.
SUDEDAMOSIOS DALYS
Šokoladas 50 % (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis SOJŲ lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), šampaninis įdaras 50 % (baltasis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, emulsiklis SOJŲ lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), GRIETINĖLĖ, Marc de champagne (8,5 %), cukrus, koncentruotos IŠRŪGOS, PIENO baltymai). Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 55 %.
Gali būti žemės ir kitų riešutų pėdsakų.
Šokolado kilmė: ES ir ne ES.
MAISTINĖ VERTĖ (100 G):
Energinė vertė – 2 121 kJ / 508 kcal
Riebalai – 30,3 g, Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 18,5 g
Angliavandeniai – 49.4 g, iš kurių cukrų – 43,2 g
Baltymai – 5,3 g
Druska – 0,19 g
Šokolado laikymo sąlygos – laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 ˚C iki +21 ˚C temperatūroje).
Susijusios prekės
Žymos: šokoladinių, saldainių, rinkinys, „rūta, 1913“, ačiū, dėžutės