Obuolių skonio guminukai „Broliai lokiai“
- Gamintojas:Saldainių fabrikas „Rūta“
- Prekės kodas: Obuolių skonio guminukai BROLIAI LOKIAI
- Prieinamumas: Sandėlyje
- Grynasis kiekis: 100.00g
-
2,75€
- 3,05€
Obuolių skonio guminukai „Broliai lokiai“
Obuolių skonio guminukai „Broliai lokiai“ su medumi – tai rūgštu ir saldu, gaivu ir švelnu vienu metu. Raudoniu liepsnojančių sodo vaisių ir žydinčių pievų auksinio medaus derinys primins – keičiasi metų laikai. Tačiau, kol šiuos guminukus kramtysi, tarp sapno ir tikrovės paklysi.Obuolių skonio guminukai „Broliai lokiai“ su medumi – tai ne tik užkandis, priverčiantis pamilti rudenį ir pamiršti laiko tėkmę, bet ir sveikatos šaltinis! Iš sunokusių sodo vaisių pagaminti guminukai yra aukštos kokybės ir sveiki, nes cukrus čia pakeistas natūraliu medumi.
Žaliųjų kivių sultys ir obuolių aromatas suteikia guminukams aksominį vaisių skonį. Lietuviškų pievų medus įneša saldžios harmonijos. O šis duetas suskamba aukščiausiomis vitaminų natomis – obuolių skonio guminukuose su medumi jų tiek daug, kad drąsiai nuo ryto iki vakaro smaguriauk!
Obuolių skonio guminukuose su medumi karaliauja vitaminai B1, B2, B6, B12, C ir E. Taip pat juose yra folio rūgšties, nikotinamido ir biotino. Medus turi antibakterinių savybių, stiprina imunitetą.
Tad, jei šiuos guminukus vietoje įprastų užkandžių vartosi, jausiesi energingas ir saulėta nuotaika spinduliuosi. O jei į vaiko užkandžių dėžutę pasiflorų skonio guminukų įdėsi – smagiam žaidimui pakviesi.
„Broliai lokiai“: „Štai saldi mįslė. Tai kurį dabar kramtai: brolį Igną ar brolį Vilių, gal žinai?“
DĖMESIO! „Broliai lokiai“ – nesaugu, nes labai skanu!
SUDEDAMOSIOS DALYS
Gliukozės sirupas, medus 12 %, pasiflorų sulčių koncentratas 8 %, želatina, dažantys maisto produktai (ciberžolė), aromatas, dangos medžiaga – bičių vaškas, karnaubo vaškas, pieno rūgštis, folio rūgštis, pantoteno rūgštis, nikotinamidas, biotinas, vitaminai: B1, B2, B6, B12, C ir E.
MAISTINĖ VERTĖ (100 G)
Energinė vertė – 1 401 kJ / 338 kcal
Riebalai – 0,1 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 0,1 g
Angliavandeniai – 75 g, iš kurių cukrų – 55 g
Skaidulinės medžiagos – 0,1 g
Baltymai – 6,3 g
Druska – 0,2 g