Saldainių, dražė ir šokolado rinkinys „Šeimos advento kalendorius“, 875 g
- Prekės kodas: Advento kalendorius 875
- Prieinamumas: Sandėlyje
- Grynasis kiekis: 875.00g
-
29,00€
Saldainių, dražė ir šokolado rinkinys „Šeimos advento kalendorius“, 875 g
Saldainių fabrikas „Rūta“ pristato šventinius gaminius, kurių pakuotes puošia nuotaikingi Bumciai ir žaismingas bei žiemiškas Bumcių miestas. Tegul „Rūtos“ šventiniai gaminiai tampa džiugia ir nepamirštama saldžia dovana!
Pasitikite gražiausias metų šventes su „Rūtos“ šeimos advento kalendoriumi! Čia Jūsų laukia nuotaikingieji Bumciai ir kviečia draugauti, apsikabinti, šypsotis ir būti drąsesniems. Kelionė po Bumcių miestą bus ne tik saldi! Kiekvieną dieną pravėrę langelį, galėsite paragauti įvairių saldumynų ir visi kartu atlikti po smagią užduotį, kurią rasite vidinėje langelio pusėje!
Saldainių, dražė ir šokolado rinkinyje – 19 skirtingų skonių ir 24 smagios užduotys!
Saldžios kelionės po Bumcių miestą!
- 19 skirtingų skonių.
- Kasdien – gardūs saldumynai ir nauja užduotis!
- Žaismingo, šventinio dizaino pakuotė.
SUDEDAMOSIOS DALYS
Rutuliukai Pretzels su jogurtiniu glaistu (30 g): jogurtinis glaistas 68,6 % (cukrus, augaliniai riebalai (palmių, sviestmedžio), IŠRŪGŲ milteliai, JOGURTO milteliai (1 %), emulsiklis SOJŲ lecitinas, kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis), sūdyti sausainiai Pretzels 30,5 % (KVIETINIAI miltai, druska (2,6 %), saulėgrąžų aliejus, MIEŽIŲ salyklo ekstraktas, mielės), tirštiklis akacijų sakai, glajinė medžiaga (šelakas). 100 g maistingumas: energinė vertė – 2343 kJ / 558 kcal; riebalai – 32,7 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 19,2 g; angliavandeniai – 61,7 g, iš kurių cukrų – 40,0 g; baltymai – 4,4 g; druska – 1,01 g. Gali būti KIAUŠINIŲ, SEZAMO, ŽEMĖS RIEŠUTŲ IR KITŲ RIEŠUTŲ pėdsakų.
Dražė „Žėrutis“ (30 g): aviečių gabalėliai 49,6 % (obuolių, aviečių tyrės, šeivamedžio uogų sultys, fruktozės-gliukozės sirupas, gliukozės sirupas, cukrus, KVIETINĖS skaidulos, augaliniai riebalai (palmių), tirštiklis pektinas, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (obuolių ir citrinų rūgštis), natūrali kvapioji medžiaga), baltasis šokoladas 24,8 % (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, emulsiklis SOJŲ lecitinas, vanilės kvapioji medžiaga), šokoladas 24,8 % (cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, emulsiklis SOJŲ lecitinas, kvapioji medžiaga vanilinas), glajinės medžiagos (tapijokų krakmolas, šelakas). SKAIDULINIŲ MEDŽIAGŲ ŠALTINIS. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 50 %. 100 g maistingumas: energinė vertė – 1958 kJ / 465 kcal; riebalai – 19,4 g, iš kurių sočiujų riebalų rūgščių – 11,5 g; angliavandeniai – 67,3 g; iš kurių cukrų – 66,4 g; skaidulinės medžiagos – 4,9 g; baltymai – 2,9 g; druska – 0,11 g. Gali būti ŽEMĖS RIEŠUTŲ IR KITŲ RIEŠUTŲ pėdsakų.
Kukurūzų traškučiai su karameliniu glaistu (30 g): karamelinis glaistas 66 % (cukrus, augaliniai riebalai (palmių), karamelės skonio milteliai (nugriebto PIENO miltai, cukrus, palmių aliejus, dažiklis E 150c, antioksidantas saulėgrąžų lecitinas, irisų kvapioji medžiaga, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga natrio citratai), nugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, emulsiklis SOJŲ lecitinas, kvapiosios medžiagos), kukurūzų traškučiai 33 % (KVIEČIŲ miltai, kukurūzų miltai (22 %), cukrus, druska, kakavos milteliai), tirštiklis akacijų sakai, glajinė medžiaga (šelakas). 100 g maistingumas: energinė vertė – 2260 kJ/540 kcal; riebalai – 28,6 g, iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių – 17,1 g; angliavandeniai – 64,0 g, iš kurių: cukrų – 39,8 g; baltymai – 5,8 g; druska – 0,6 g. Gali būti ŽEMĖS RIEŠUTŲ IR KITŲ RIEŠUTŲ pėdsakų.
Rutuliukai Pretzels su pieniniu šokoladu (30 g): pieninis šokoladas 58 % (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, IŠRŪGŲ milteliai, PIENO riebalai, emulsikliai (SOJŲ lecitinas, E 476), kvapioji medžiaga vanilinas), sūdyti sausainiai Pretzels 37 % (KVIETINIAI miltai, druska (2,6 %), saulėgrąžų aliejus, MIEŽIŲ salyklo ekstraktas, mielės), tirštiklis akacijų sakai, glajinė medžiaga (šelakas), jūros druska (0,18 %). SKAIDULINIŲ MEDŽIAGŲ ŠALTINIS. Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,1 %, PIENO sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7 %. Šokolado kilmė: ES ir ne ES. 100 g maistingumas: energinė vertė – 2087 kJ/497 kcal; riebalai – 24,3 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 13,7 g; angliavandeniai – 60,6 g, iš kurių cukrų – 34,6 g; skaidulinės medžiagos – 5,5 g; baltymai – 3,2 g; druska – 1,2 g. Gali būti KIAUŠINIŲ, SEZAMO, ŽEMĖS RIEŠUTŲ IR KITŲ RIEŠUTŲ pėdsakų.
Pieninio šokolado figūros „Sniego seniai“ (2×4 vnt.): pieninis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, IŠRŪGŲ milteliai, PIENO riebalai, emulsikliai (SOJŲ lecitinas, E 476), kvapioji medžiaga vanilinas). Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,1 %, PIENO sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7 %. Šokolado kilmė: ES ir ne ES. 100 g maistingumas: energinė vertė – 2265 kJ / 542 kcal; riebalai – 31,8 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 19,0 g; angliavandeniai – 56,9 g, iš kurių cukrų – 55,8 g; baltymai – 5,5 g; druska – 0,26 g.
Kukurūzų traškučiai su juoduoju šokoladu (30 g): cukrus, kakavos masė, kukurūzų traškučiai 18 % (KVIETINIAI miltai, kukurūzų miltai 22%, cukrus, druska, kakavos milteliai), kakavos sviestas, glajinės medžiagos (tapijokų krakmolas, šelakas), emulsiklis SOJŲ lecitinas, kvapioji medžiaga. SKAIDULINIŲ MEDŽIAGŲ ŠALTINIS. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 50 %. 100 g maistingumas: energinė vertė – 2325 kJ/ 556 kcal; riebalai – 31,9 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 18,9 g; angliavandeniai – 62,9 g; iš kurių cukrų – 49,9 g; baltymai – 3,9 g; druska – 0,4 g. Gali būti ŽEMĖS RIEŠUTŲ IR KITŲ RIEŠUTŲ pėdsakų.
Aviečių gabalėliai (30 g): aviečių gabalėliai (obuolių, aviečių tyrės, šeivamedžio uogų sultys, fruktozės-gliukozės sirupas, gliukozės sirupas, cukrus, KVIETINĖS skaidulos, augaliniai riebalai (palmių), tirštiklis pektinas, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (obuolių ir citrinų rūgštis), natūrali kvapioji medžiaga). 100 g maistingumas: energinė vertė – 1490 kJ/ 352 kcal; riebalai – 2,0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 1,0 g; angliavandeniai – 77,0 g; iš kurių cukrų – 67,9 g; skaidulinės medžiagos – 7,6 g; baltymai – 1,5 g; druska – 0,1 g. Gali būti ŽEMĖS RIEŠUTŲ IR KITŲ RIEŠUTŲ pėdsakų.
Dražė „Braškės“ (2×30 g): Sudedamosios dalys: cukrus, gliukozės sirupas, augaliniai riebalai (palmių branduolių, palmių, sviestmedžio), kakavos sviestas, želatina, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, maltodekstrinas, juodųjų morkų sulčių koncentratas, natūrali braškės kvapioji medžiaga ir kita kvapioji medžiaga, glajinės medžiagos (karnaubo vaškas, bičių vaškas, šelakas), emulsiklis SOJŲ lecitinas. 100 g maistingumas: energinė vertė – 1789 kJ/421 kcal, riebalai – 5,1 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 4,0 g, angliavandeniai – 93,3 g, iš kurių cukrų – 74,5 g, baltymai – 0,5 g, druska – 0,01 g. Gali būti PIENO, GLITIMO, ŽEMĖS RIEŠUTŲ IR KITŲ RIEŠUTŲ pėdsakų.
Pieninio šokolado figūros (2×4 vnt.): pieninis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, IŠRŪGŲ milteliai, PIENO riebalai, emulsikliai (SOJŲ lecitinas, E 476), kvapioji medžiaga vanilinas). Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,1 %, PIENO sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7 %. Šokolado kilmė: ES ir ne ES. 100 g maistingumas: energinė vertė – 2265 kJ / 542 kcal; riebalai – 31,8 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 19,0 g; angliavandeniai – 56,9 g, iš kurių cukrų – 55,8 g; baltymai – 5,5 g; druska – 0,26 g.
SŪRIO pyrago skonio suflė saldainiai su braškėmis (4 vnt.): cukrus, augaliniai riebalai (palmių, sviestmedžio, palmių branduolių), gliukozės sirupas, saldintas sutirštintas PIENAS (PIENAS (55 %), cukrus (45 %), liesi kakavos milteliai, KIAUŠINIŲ baltymų milteliai, tirštiklis agaras, braškių granulės 0,68 % (gliukozės sirupas, braškės (40 %), cukrus, tapijokų krakmolas (5 %), drėgmę išlaikanti medžiaga sorbitolio sirupas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, emulsikliai (SOJŲ lecitinas, E 476), SŪRIO pyrago kvapioji medžiaga ir kitos kvapiosios medžiagos, stabilizatorius invertazė. 100 g maistingumas: energinė vertė – 1854 kJ/440 kcal; riebalai – 19,8 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 12,5 g; angliavandeniai – 63,0 g, iš kurių cukrų – 53,1 g; baltymai – 2,3 g; druska – 0,04 g. Gali būti GLITIMO, ŽEMĖS RIEŠUTŲ IR KITŲ RIEŠUTŲ pėdsakų.
Pieninis šokoladas su mangais „Bumciai“ (4 vnt.): pieninis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, IŠRŪGŲ milteliai, PIENO riebalai, emulsikliai (SOJŲ lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas), kvapioji medžiaga vanilinas), mangų granulės 5,0 % (mango tyrė (82,7 %), cukrus, kukurūzų krakmolas), kvapioji medžiaga. Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,1 %, PIENO sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7 %. Šokolado kilmė: ES ir ne ES. 100 g maistingumas: energinė vertė – 2251 kJ/538 kcal; riebalai – 30,4 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 18,2 g; angliavandeniai – 59,3 g, iš kurių cukrų – 57,2 g; baltymai – 5,4 g; druska – 0,26 g. Gali būti ŽEMĖS IR KITŲ RIEŠUTŲ pėdsakų.
Pieninis šokoladas „Bumcių linkėjimai!“ (2×4 vnt.): pieninis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, IŠRŪGŲ milteliai, PIENO riebalai, emulsikliai (SOJŲ lecitinas, E 476), kvapioji medžiaga vanilinas). Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,1 %, PIENO sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7 %. Šokolado kilmė: ES ir ne ES. 100 g maistingumas: energinė vertė – 2265 kJ / 542 kcal; riebalai – 31,8 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 19,0 g; angliavandeniai – 56,9 g, iš kurių cukrų – 55,8 g; baltymai – 5,5 g; druska – 0,26 g.
Aviečių gabalėliai su baltuoju šokoladu (30 g): aviečių gabalėliai 49,6 % (obuolių, aviečių tyrės, šeivamedžio uogų sultys, fruktozės-gliukozės sirupas, gliukozės sirupas, cukrus, KVIETINĖS skaidulos, augaliniai riebalai (palmių), tirštiklis pektinas, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (obuolių ir citrinų rūgštis), natūrali kvapioji medžiaga), baltasis šokoladas 49,6 % (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, emulsiklis SOJŲ lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), glajinės medžiagos (tapijokų krakmolas, šelakas). SKAIDULINIŲ MEDŽIAGŲ ŠALTINIS. Šokolado kilmė: ES. 100 g maistingumas: energinė vertė – 1935 kJ/461 kcal; riebalai – 18,5 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 11,3 g; angliavandeniai – 68,6 g, iš kurių cukrų – 68,0 g; skaidulinės medžiagos – 3,5 g; baltymai – 3,3 g; druska – 0,16 g.
Aviečių gabalėliai su juoduoju šokoladu (30 g): aviečių gabalėliai 49,6 % (obuolių, aviečių tyrės, šeivamedžio uogų sultys, fruktozės-gliukozės sirupas, gliukozės sirupas, cukrus, KVIETINĖS skaidulos, augaliniai riebalai (palmių), tirštiklis pektinas, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (obuolių ir citrinų rūgštis), natūrali kvapioji medžiaga), šokoladas 49,6 % (cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, emulsiklis SOJŲ lecitinas, kvapioji medžiaga vanilinas), glajinės medžiagos (tapijokų krakmolas, šelakas). DAUG SKAIDULINIŲ MEDŽIAGŲ. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 50 %. Šokolado kilmė: ES ir ne ES. 100 g maistingumas: energinė vertė – 1935 kJ/461 kcal; riebalai – 18,4 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 11,3 g; angliavandeniai – 67,3 g, iš kurių cukrų – 66,3 g; skaidulinės medžiagos – 6,4 g; baltymai – 2,2 g; druska – 0,05 g.
Rutuliukai „Pretzels“ su karameliniu glaistu (30 g): karamelinis glaistas 62 % (cukrus, augaliniai riebalai (palmių), karamelės skonio milteliai (nugriebto PIENO miltai, cukrus, palmių aliejus, dažiklis E 150c, antioksidantas saulėgrąžų lecitinas, irisų kvapioji medžiaga, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga natrio citratai), sūdyti sausainiai Pretzels 37 % (KVIETINIAI miltai, druska (2,6 %), saulėgrąžų aliejus, MIEŽIŲ salyklo ekstraktas, mielės), tirštiklis akacijų sakai, glajinė medžiaga (šelakas), jūros druska (0,18 %). 100 g maistingumas: energinė vertė – 2231 kJ/530 kcal; riebalai – 29,1 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 17,8 g; angliavandeniai – 59,2 g, iš kurių cukrų – 44,5 g; skaidulinės medžiagos – 5,3 g; baltymai – 4,8 g; druska – 0,1 g. Gali būti KIAUŠINIŲ, SEZAMO, ŽEMĖS RIEŠUTŲ IR KITŲ RIEŠUTŲ pėdsakų.
Karamelės skonio suflė saldainiai su kokoso drožlėmis „Pelėdžiukai“ (4 vnt.): cukrus, gliukozės sirupas, augaliniai riebalai (palmių, palmių branduolių, sviestmedžio), saldintas sutirštintas PIENAS (PIENAS 55%, cukrus 45%), liesi kakavos milteliai, kokoso drožlės (1,3 %), KIAUŠINIŲ baltymų milteliai, tirštiklis agaras, drėgmę išlaikanti medžiaga sorbitolio sirupas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, karamelės kvapioji medžiaga ir kt. kvapiosios medžiagos, stabilizatorius invertazė, emulsikliai (E 476, SOJŲ lecitinas). 100 g maistingumas: energinė vertė – 1860 kJ/442 kcal; riebalai – 20,4 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 13,0 g; angliavandeniai – 62,2 g, iš kurių cukrų – 52,3 g; baltymai – 2,3 g; druska – 0,04 g. Gali būti GLITIMO, ŽEMĖS RIEŠUTŲ IR KITŲ RIEŠUTŲ pėdsakų.
Kukurūzų traškučiai su baltuoju glaistu (30 g): cukrus, augaliniai riebalai (palmių), kukurūzų traškučiai 18 % (KVIETINIAI miltai, kukurūzų miltai (22 %), cukrus, druska, kakavos milteliai), nugriebto PIENO milteliai, glajinės medžiagos (tapijokų krakmolas, šelakas), emulsiklis SOJŲ lecitinas, kvapioji medžiaga. 100 g maistingumas: energinė vertė – 2325 kJ/556 kcal; riebalai – 31,9 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 18,9 g; angliavandeniai – 62,9 g, iš kurių cukrų – 49,9 g; baltymai – 3,9 g; druska – 0, 4 g. Gali būti ŽEMĖS RIEŠUTŲ IR KITŲ RIEŠUTŲ pėdsakų.
Dražė „Traškiai“ (30 g): cukrus, kukurūzų traškučiai 18 % (KVIETINIAI miltai, kukurūzų miltai (22 %), cukrus, druska, kakavos milteliai), augaliniai riebalai (palmių, sviestmedžio), kakavos masė, nugriebto PIENO milteliai, kakavos sviestas, karamelės skonio milteliai (nugriebto PIENO milteliai, cukrus, palmių aliejus, dažiklis E 150c, antioksidantas saulėgrąžų lecitinas, irisų kvapioji medžiaga, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga natrio citratai), glajinės medžiagos (tapijokų krakmolas, šelakas), emulsiklis SOJŲ lecitinas, kvapioji medžiaga. 100 g maistingumas: energinė vertė – 2196 kJ/525 kcal; riebalai – 29,2 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 18,0 g; angliavandeniai – 59,2 g, iš kurių cukrų – 42,0 g; baltymai – 6,4 g; druska – 0,1 g. Gali būti ŽEMĖS RIEŠUTŲ IR KITŲ RIEŠUTŲ pėdsakų.
Pieninio šokolado saldainiai su anakardžių įdaru „Gerai nuotaikai“ (4 vnt.): pieninis šokoladas 50 % (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, IŠRŪGŲ milteliai, PIENO riebalai, emulsikliai (SOJŲ lecitinas, E 476), kvapioji medžiaga vanilinas), ANAKARDŽIŲ įdaras 50 % (cukrus, ANAKARDŽIAI (28 %), augaliniai riebalai (palmių, palmių branduolių), nugriebto PIENO milteliai, karamelės skonio milteliai (nugriebto PIENO milteliai, cukrus, palmių aliejus, dažiklis E 150c, antioksidantas saulėgrąžų lecitinas, irisų kvapioji medžiaga, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga natrio citratai), emulsiklis SOJŲ lecitinas, kvapioji medžiaga, druska su jodu). Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,1 %, PIENO sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7 %. 100 g maistingumas: energinė vertė – 2432 kJ/581 kcal, riebalai – 38,3 g, iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių 20,8 g; angliavandeniai – 51,7 g, iš kurių: cukrų – 51,2 g; baltymai – 6,7 g; druska – 0,22 g. Gali būti ŽEMĖS IR KITŲ RIEŠUTŲ pėdsakų.
Pieninis šokoladas su sproginėjančiu cukrumi „Smalsieji Bumciai“ (4 vnt): pieninis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, IŠRŪGŲ milteliai, PIENO riebalai, emulsikliai (SOJŲ lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas), kvapioji medžiaga vanilinas), sproginėjantis cukrus 3,0 % (kukurūzų sirupas, cukrus, anglies dioksidas), kvapioji medžiaga. Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,1 %, PIENO sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7 %. Šokolado kilmė: ES ir ne ES. 100 g maistingumas: energinė vertė – 2251 kJ/537 kcal; riebalai – 30,8 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 18,4 g; angliavandeniai – 58,0 g, iš kurių cukrų – 55,6 g; baltymai – 5,3 g; druska – 0,18 g. Gali būti ŽEMĖS RIEŠUTŲ IR KITŲ RIEŠUTŲ pėdsakų.
Laikyti sausoje vėsioje vietoje (18±3) °C.