Rinkinys „Rūta“, 425 g


  • Prekės kodas: Rūta 425 g
  • Prieinamumas: Sandėlyje
  • Grynasis kiekis: 425.00g

  • 23,00€




Rinkinys „Rūta“, 425 g

Saldainių fabrikas „Rūta“ pristato šventinius gaminius, kurie namus užlies švelnaus šokolado aromatu ir kvies mėgautis gražiausiomis metų šventėmis.

RINKINĮ SUDARO

  • Karštas šokoladas (75 %) su cinamonu ir kardamonu (250 g);
  • Juodasis šokoladas su braškėmis ir apelsinų žievelėmis „Šventinė Eglutė“ (100 g);
  • juodojo šokolado saldainių rinkinys „Rūta 1913“ (75 g).


Rinkinio dėžę su langeliu puošia auksiniai kakavmedžio motyvai, šūkis „Laiko išmėgintas skonis“ bei fabriko įkūrėjo A. Gricevičiaus parašas. Rinkinys perrištas raudonu, šventiniu kaspinu, todėl nereiks niekuo rūpintis, liks tik dovanoti!*

*Įpakavimo dėžutė, jos spalva ir kaspinėlis nuo pavaizduotos nuotraukoje gali skirtis.


  • Puošnus dovanų rinkinys.
  • Rinkinyje net 3 skirtingi gaminiai.
  • Dėžė su langeliu ir kaspinu – sukurta dovanoti!


SUDEDAMOSIOS DALYS

Karštas šokoladas (75 %) su cinamonu ir kardamonu: šokoladas (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsikliai (sojų lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas), cinamonas (2,1 %), kardamonas (0,08 %). DAUG SKAIDULINIŲ MEDŽIAGŲ. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 75 %. Šokolado kilmė: ES ir ne ES. Gali būti pieno, lazdyno ir kitų riešutų pėdsakų.

Juodasis šokoladas su braškėmis ir apelsinų žievelėmis ŠVENTINĖ EGLUTĖ: šokoladas (cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, emulsikliai (sojų lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas), kvapioji medžiaga vanilinas), apelsinų žievelės 3,0 % (apelsinų žievelės (53 %), cukrus, gliukozės-fruktozės sirupas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis), braškių granulės 1,7 % (gliukozės sirupas, cukrus, braškės (20 %), tirštiklis natrio alginatas). DAUG SKAIDULINIŲ MEDŽIAGŲ. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 50 %. Šokolado kilmė: ES ir ne ES. 100 g maistingumas: energinė vertė – 2 580 kJ / 616 kcal; riebalai – 29,9 g, iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių –17,8 g; angliavandeniai – 76,9 g, iš kurių: cukrų – 71,0 g; skaidulinės medžiagos – 9,0 g; baltymai – 4,9 g; druska – 0,17 g. Gali būti pieno pėdsakų.

Juodojo šokolado saldainių rinkinys RŪTA 1913 (75 g): šokoladas 56,5 % (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), karamelinis įdaras (gliukozės sirupas, saldintas sutirštintas pienas (nugriebtas pienas, cukrus), augaliniai riebalai (kokoso), emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, druska, natūrali kvapioji medžiaga), pieninis šokoladas 8 % (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, išrūgų milteliai, pieno riebalai, emulsikliai (sojų lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas), kvapioji medžiaga vanilinas), lazdyno riešutų įdaras (lazdyno riešutai (50 %), cukrus, emulsiklis sojų lecitinas), baltasis šokoladas 4 % (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, vanilės kvapioji medžiaga), plakamoji grietinėlė (grietinėlė (iš pieno), pieno baltymai, stabilizatorius karageninas), šaltalankio uogų sultys, gliukozės sirupas, cukrus, dribsniai (kvietiniai miltai, cukrus, augaliniai riebalai (saulėgrąžų, rapsų), PIENO riebalai, pieno cukrus, pieno baltymai, druska, salyklo ekstraktas (miežių), tešlos kildymo medžiaga natrio rūgštusis karbonatas, emulsiklis E322, antioksidantas E306), medus, sviestas, lazdyno riešutai, smulkintos kakavos pupelės, brendis, augaliniai riebalai (palmių, palmių branduolių), kakavos sviestas, tapijokų krakmolas, etilo alkoholis, dažikliai (E172, E100, spirulina, E170). SKAIDULINIŲ MEDŽIAGŲ ŠALTINIS. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 55 %. Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,1%, PIENO sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7%. 100 g maistingumas: energinė vertė – 2 209 kJ / 528 kcal; riebalai – 32,0 g, iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių –18,0 g; angliavandeniai – 51,5 g, iš kurių: cukrų – 45,3 g, baltymai – 5,9 g; druska – 0,12 g. Gali būti kiaušinių, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų.


Laikyti sausoje vėsioje vietoje (18±3) °C.

Rašyti apžvalgą

Žymos: rinkinys, „rūta“, 425, dovanų, rinkiniai