Balkšvojo gysločio sėklų luobelės – maistinės skaidulos, kurios šalina iš organizmo šlakus, slopina apetitą, todėl dažnai yra vadinamos „organizmo šluota“.
VARTOJIMASGerti prieš..
Išbandykite tikrą vanilę ir Jūs nustebsite, kokia aromato ir skonio galia slypi tuose mažuose juoduose taškeliuose – vanilės sėklytėse, esančios jos ankštyje. Vanilė naudojama kep..
Ceilono cinamonas iš kitų rūšių išsiskiria labai plona ir minkšta, gelsvai rusvos spalvos aromatinga žieve, kurioje yra mineralinių medžiagų – kalio, kalcio, mangano, geležies, cin..
Ceilono cinamonas.
Ceilono cinamonas iš kitų rūšių išsiskiria labai plona ir minkšta, gelsvai rusvos spalvos aromatinga žieve, kurioje yra mineralinių medžiagų – kalio, kalcio, ..
Sezamo sėklos, raudonos saldžiosios paprikos, česnakai, žiupsnelis aitriųjų paprikų (čili ) ir kt. – viskas ko reikia paukštienai pagardinti.SUDĖTINĖS DALYSsezamo sėklos,raudonos s..
Ciberžolė (dar kitaip vadinama kurkuma, turmeric) yra imbierinių šeimos žolinis augalas. Vertingiausia šio augalo dalis – šaknys. Jos labai panašios į imbiero šaknis, tik yra ryški..
Citrininiai pipirai „Ekstra“– tai pipirai, praturtinti citrina. Tai tokie pipirai, kokie ir turi būti tikri CITRININIAI PIPIRAI – BE druskos, BE pridėtinių maisto priedų, BE svogūn..
Unikalus, labai kvapnus prieskonių mišinys, kuriame naudojama citrinžolė. Tinka įvairioms žuvims, jų patiekalams gardinti.SUDĖTINĖS DALYS česnakai, svogūnai, petražolės, krapai,cib..
Svogūninis universalus prieskonių mišinys su apelsinų žievelėmis, ypač tinkantis žuvų patiekalams gardinti.SUDEDAMOSIOS DALYSsvogūnai,raudonos saldžiosios paprikos,bazilikai,apelsi..
Džiovinti jūros kopūstai – natūralus jodo šaltinis.
Oficialus jūros kopūstų pavadinimas – laminarija. Japonijos, Ochotsko, Baltojoje ir Karsko jūrose auga per tris dešimtis šio ..
Maltas imbieras naudojamas kepiniuose, desertuose, plaktoje grietinėlėje, leduose ir su vaisiais, taip pat šaltuose ir karštuose gėrimuose. Jis puikiai tinka keptai kiaulienai ir š..
„Atominiai“ tėčiai dažnai geri ir virtuvėje. Dažnai „geri virtuvėje“ nevengia ir aštresnių skonių. Šis mišinys būtent toks. Neperkrautas, subtilus ir kvapnus. Pauosčius kaupia..
Visas kas augo pas babytę darže. Rankom pjaustyta. Džiovinta žemoje <45 °C temperatūroje.
Patogi, kokybiška, daugkartinė pakuotė.
SUDEDAMOSIOS DALYSpetražolės, salierai, mo..
Gvazdikėliai – labai senas prieskonis, dėl itin stipraus aromato vertinamas Europos, Šiaurės Afrikos ir didelės dalies Azijos virtuvėse. Senovės Kinijoje, prieš susitikdami su impe..