Stevijos lapeliai
Stevia – tai daugiametis augalas, iš pažiūros niekuo neišsiskiriantis iš kitų žaliųjų augalų, o lapelių forma dar šiek tiek panašus ir į mėtas ar dilgėles. Tačiau viena savybe stev..
Šventasis bazilikas (TULSI)
Šventasis bazilikas idealiai tinka arbatai ruošti. Gaivinantis, su lengva citrinine nata – toks yra Tulsi, indiško baziliko, arbatos skonis. Teigiama, kad tai kone geriausia altern..
Švitrūnas
Švitrūnas pasižymi stebėtinai dideliu polifenolių kiekiu, kurie didina atsparumą bakterinėms ir virusinėms infekcijoms bei stiprina kraujagysles. Polifenoliai pasižymi antioksidaci..
Tikrojo margainio sėklos
SUDEDAMOSIOS DALYS100 % margainio sėklosVARTOJIMASStikline (200 ml) verdančio vandens užpilti 1 arbatinį šaukštelį (2 g) margainio sėklų. Palaikyti 10 min ir nukošti. Arbatą rekome..
Tonka pupelės
Tonka pupelės – tai tropinio medžio Dipteryx odorata, augančio Pietų Amerikos miškuose, sėklos. Kulinarijoje jos vartojamos skaninti saldžius kepinius, desertus, kremus, ledus ir ..
Burnočių spragėsiai
Burnočių spragėsiai tinka naudoti sausiems pusryčiams, paplotėliams, desertams, jogurtams, varškės patiekalams, kepiniams, bandelėms , sriuboms ir pan.SUDĖTINĖS DALYS 100 % burnoč..
Ekologiški ciberžolės milteliai, curcuma longa rūšis
Kilmės šalis – Indija..
Ekologiški džiovinti svogūnai
Džiovinti svogūnai turi aromatingą kvapą. Jų dedama į troškinius, daržovių sriubas, padažus ir kitus patiekalus.SUDEDAMOSIOS DALYSSvogūnai 100 %. Sertifikuotas ekologiškas produkta..
Ekologiškos Ceilono cinamono lazdelės
Kilmės šalis – Šri Lanka / Tanzanija / Madagaskaras / Indija..
Lukštentų moliūgų sėklų miltai
Moliūgų sėklų miltai – natūralus biologiškai aktyvių baltymų, vitaminų ir mineralų kompleksas, kurį sudaro vitaminai (ypač gausu C ir B), makro- ir mikroelementai (geležis, kalis, ..