Pasiflorų skonio guminukai „Broliai lokiai“
- Gamintojas:Saldainių fabrikas „Rūta“
- Prekės kodas: Pasiflorų skonio guminukai BROLIAI LOKIAI
- Prieinamumas: Sandėlyje
- Grynasis kiekis: 100.00g
-
2,75€
- 3,05€
Pasiflorų skonio guminukai „Broliai lokiai“
Pasiflorų skonio guminukai „Broliai lokiai“ su medumi – sultingų vaisių minkštimo ir auksinio medaus derinys abejingų nepaliks. Skonis primins egzotinių paplūdimių vaizdus, o kvapas pažadins tropinę nuotykių dvasią. Kol smaguriausi, laukinę prigimtį ir kaitrios saulės bučinius ant viso kūno jausi.
Pasiflorų skonio guminukai „Broliai lokiai“ su medumi – tai ne tik tropinę nuotykių dvasią pažadinantis užkandis, bet ir sveikatos šaltinis! Iš sultingų vaisių minkštimo pagaminti guminukai yra aukštos kokybės ir sveiki, nes cukrus čia pakeistas natūraliu medumi.
Egzotiškų pasiflorų sultys suteikia guminukams švelniai rūgštų ir aksominį vaisių skonį. Lietuviškų pievų medus įneša saldžios harmonijos. O šis duetas suskamba aukščiausiomis vitaminų natomis – pasiflorų skonio guminukuose su medumi jų tiek daug, kad drąsiai nuo ryto iki vakaro užkandžiauk!
Pasiflorų skonio guminukuose su medumi karaliauja vitaminai B1, B2, B6, B12, C ir E. Taip pat juose yra folio rūgšties, nikotinamido ir biotino. Medus turi antibakterinių savybių, stiprina imunitetą.
Tad, jei šiuos guminukus vietoje įprastų užkandžių vartosi, jausiesi energingas ir saulėta nuotaika spinduliuosi. O jei į vaiko užkandžių dėžutę pasiflorų skonio guminukų įdėsi – smagiam žaidimui pakviesi.
„Broliai lokiai“: „Štai saldi mįslė. Tai kurį dabar kramtai: brolį Igną ar brolį Vilių, gal žinai?“
DĖMESIO! „Broliai lokiai“ – nesaugu, nes labai skanu!
SUDEDAMOSIOS DALYS
Gliukozės sirupas, medus 12 %, pasiflorų sulčių koncentratas 8 %, želatina, dažantys maisto produktai (ciberžolė), aromatas, dangos medžiaga – bičių vaškas, karnaubo vaškas, pieno rūgštis, folio rūgštis, pantoteno rūgštis, nikotinamidas, biotinas, vitaminai: B1, B2, B6, B12, C ir E.
MAISTINĖ VERTĖ (100 G)
Energinė vertė – 1 401 kJ / 338 kcal
Riebalai – 0,1 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 0,1 g
Angliavandeniai – 75 g, iš kurių cukrų – 55 g
Skaidulinės medžiagos – 0,1 g
Baltymai – 6,3 g
Druska – 0,2 g