Pristatome išskirtinį UAB „ProBIOduktai“ gaminį – Medaus fermentuotą gėrimo koncentratą. Tai pirmasis Europoje gilios fermentacijos produktas, gausiai prisotintas gerosiomis bakter..
„Cocoxim“ – ekologiškas kokosų kremas – niam niam koks skanus!
Pagamintas iš šviežių jaunų kokosų šalto spaudimo būdu, taip išsaugant visas naudingąsias kokoso savybes. Itin skani..
SUDEDAMOSIOS DALYSEkologiški Basmati baltieji ryžiai (apie 7 cm ilgio) 100 proc.
Kilmės šalis – Pakistanas.MAISTINĖ VERTĖ (100 g)Energinė vertė 1516 kJ / 357 kcal
Riebalai – 0,..
Kanapių miltai – natūralus netirpių skaidulų šaltinis.
Maistinės skaidulos – tai augalinės kilmės medžiagos, kurių funkcija mūsų organizme gana paprasta – padėti virškinimo sist..
SUDEDAMOSIOS DALYS100 % ekologiški lietuviški grikiai. KUO YPATINGI GRIKIAI? Grikis laikomas vienu naudingiausių maistinių augalų žemėje. Jis turi daugiau mineralų nei dauguma..
SUDĖTISEkologiški raudonųjų lęšių miltai.
Sudėtyje gali būti sojos pėdsakų.
PARUOŠIMASVirti apie 6 minutes.
MAISTINĖ VERTĖ (100 g)
Energinė vertė 1 453 kJ / 343 kcal
Ri..
SUDEDAMOSIOS DALYS100 % ekologiški lietuviški grikiai. KUO YPATINGI GRIKIAI? Grikis laikomas vienu naudingiausių maistinių augalų žemėje. Jis turi daugiau mineralų nei dauguma..
Juodosios sezamo sėklos yra aromatingesnės už tradicines sezamo sėklas.
Įprastai jos naudojamos ryžių ir makaronų patiekalams pagardinti. Taip pat tinka gaminant naminius suši.
..
Labai skanios ir maistingos neskrudintos lukštentos saulėgrąžų sėklos turi daug baltymų, skaidulinių medžiagų, vitaminų B1, B6, magnio, cinko, geležies. Vitamino E, fosforo ir vari..
Pagal www.gamtosgrozioformule.lt:Sezamo sėklos – vienas seniausių žinomų prieskonių pasaulyje. Indijoje šios sėklos laikomos nemirtingumo simboliu, o senovėje moterys šias sėklas v..
Tai neaktyvios formos mielės ir nebeturi tokio poveikio kaip kepimo mielės. Naudojami kaip baltymų ir B grupės vitaminu šaltinis.SUDEDAMOSIOS DALYSMaistinės mielės 100 proc.
Laiky..
Maltos linų sėmenys skatina riebalų sudeginimą, padeda mažinti cholesterolio kiekį, skrandžio rūgštingumą, kraujo spaudimą, osteoporozės tikimybę, taip pat reguliuoja cukraus kiekį..