Karštas juodasis šokoladas (55 %) su zefyriukais „Šokoladiniai burbulai“
- Prekės kodas: Saldainių rinkinys ŠOKOLADINIAI BURBULAI
- Prieinamumas: Sandėlyje
- Grynasis kiekis: 110.00g
-
9,90€
Karštas juodasis šokoladas (55 %) su zefyriukais „Šokoladiniai burbulai“
Saldainių fabrikas „Rūta“ pristato naujieną! „Šokoladiniai burbulai“ – tai keturi juodojo šokolado burbulai su zefyriukais, skirti paruošti karštam šokoladui. Visi burbulai dekoruoti skirtingais, itin gardžiais priedais: ryžių traškučiais su baltuoju ir juoduoju šokoladu, šokolado drožlėmis ir liofilizuotomis aviečių gabalėliais. Karštą šokoladą lengva paruošti! Įdėkite į puodelį šokoladinį burbulą, užpilkite karštu pienu ir gerai išmaišykite. Burbului pradėjus tirpti, išvysite spalvotus zefyriukus, kurie ne tik puikiai papildys karšto šokolado skonį, bet ir pradžiugins. Tegul šokoladinis burbulas paverčia Jūsų dieną nuotaikinga! Skanaukite ir mėgaukitės!- 4 šokoladiniai burbulai su zefyriukais
- Lengva paruošti karštą gėrimą.
- Šokolade yra sausųjų medžiagų – 55 % .
SUDEDAMOSIOS DALYS
šokoladas 75 % (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis SOJŲ lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), zefyrai 18 % (gliukozės-fruktozės sirupas, cukrus, vanduo, želatina, dekstrozė, kukurūzų krakmolas, kvapioji medžiaga vanilinas, dažikliai (E 100, E 162), baltasis šokoladas 2 % (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, emulsiklis SOJŲ lecitinas, vanilės ekstraktas), pieninis šokoladas 1,7 % (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, IŠRŪGŲ milteliai, PIENO riebalai, emulsikliai (SOJŲ lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas), kvapioji medžiaga vanilinas), aviečių granulės 0,9 % (gliukozės sirupas, cukrus, avietės (20 %), tirštiklis natrio alginatas), kakavos sviestas, Ruby šokoladas 0,7 % (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, emulsiklis SOJŲ lecitinas, rūgštis (citrinų rūgštis), natūrali vanilės kvapioji medžiaga), ryžių traškučiai (ryžių miltai (87 %), cukrus, augalinis aliejus (rapsų), druska, tešlos kildymo medžiaga natrio rūgštusis karbonatas), glajinės medžiagos (tapijokų krakmolas, šelakas). DAUG SKAIDULINIŲ MEDŽIAGŲ. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 55 %. Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,1 %, PIENO sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7 %. Ruby šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 41,8 %. Šokolado kilmė: ES ir ne ES.
VARTOJIMO REKOMENDACIJA
įdėkite į puodelį šokoladinį burbulą, užpilkite jį karštu pienu (70–90 °C) ir gerai išmaišykite. Skanaus!
MAISTINĖ VERTĖ (100 G):
Energinė vertė – 2 148 kJ / 512 kcal
Riebalai – 29 g, Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 17,3 g
Angliavandeniai – 54,2 g, iš kurių cukrų – 49,7 g
Skaidulinės medžiagos – 6,7 g
Baltymai – 5,1 g
Druska – 0,03 g
Šokolado laikymo sąlygos – laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 ˚C iki +21 ˚C temperatūroje).