Stevia – tai daugiametis augalas, iš pažiūros niekuo neišsiskiriantis iš kitų žaliųjų augalų, o lapelių forma dar šiek tiek panašus ir į mėtas ar dilgėles. Tačiau viena savybe stev..
Šventasis bazilikas idealiai tinka arbatai ruošti. Gaivinantis, su lengva citrinine nata – toks yra Tulsi, indiško baziliko, arbatos skonis. Teigiama, kad tai kone geriausia altern..
Švitrūnas pasižymi stebėtinai dideliu polifenolių kiekiu, kurie didina atsparumą bakterinėms ir virusinėms infekcijoms bei stiprina kraujagysles. Polifenoliai pasižymi antioksidaci..
Tonka pupelės – tai tropinio medžio Dipteryx odorata, augančio Pietų Amerikos miškuose, sėklos.
Kulinarijoje jos vartojamos skaninti saldžius kepinius, desertus, kremus, ledus ir ..
Džiovinti svogūnai turi aromatingą kvapą. Jų dedama į troškinius, daržovių sriubas, padažus ir kitus patiekalus.SUDEDAMOSIOS DALYSSvogūnai 100 %. Sertifikuotas ekologiškas produkta..
Moliūgų sėklų miltai – natūralus biologiškai aktyvių baltymų, vitaminų ir mineralų kompleksas, kurį sudaro vitaminai (ypač gausu C ir B), makro- ir mikroelementai (geležis, kalis, ..